Hymyilevien silmien puolesta

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon

Nyt eroon silmälaseista nopeammin, tarkemmin ja turvallisemmin!

Käytössämme on alan edistyksellisintä teknologiaa edustava uuden sukupolven Visumax 800 -laserlaitteisto.

Tämä mahdollistaa nopeammat, tarkemmat ja turvallisemmat laserleikkaukset. Laserointiaika on vain noin 10 sekuntia, mikä on kolme kertaa nopeampaa verrattuna vanhemman sukupolven laitteistoihin. Tämä tekee leikkauskokemuksesta entistä miellyttävämmän ja turvallisemman.

Tuhansien silmäleikkauksien kokemuksella silmäkirurgimme Petri Rekonen tietää uuden teknologian parantavan potilasturvallisuutta monella tapaa. Uuden sukupolven Visumax 800- laserlaitteisto on tarkempi ja mahdollistaa laserleikkaukset yhä useammalle. 

 
“Koska toimenpide on merkittävästi nopeampi, imun heikkenemistä kesken laseroinnin esiintyy äärimmäisen harvoin. Tämä oli ajoittain ongelma vanhemman sukupolven laitteistolla. Lyhyempi toimenpideaika merkitsee myös nopeampaa toipumista.”, kertoo Petri Rekonen.
 
“Lisäksi tämä uusi laitteisto mahdollistaa lähitulevaisuudessa myös vuosia odotetut hyperopia- eli plustaitteisuuden korjaukset SMILE- menetelmällä. Vanhemmalla laitteistolla tämä ei ole mahdollista. Näin voimme hoitaa yhä enemmän erilaisia taittovirheitä erilaisilla tekniikoilla, josta hyötyvät muun muassa kuivasilmäiset asiakkaat. Hyperooppisten SMILE- leikkausten tullessa käyttöön heillekin voidaan tarjota vielä vähemmän silmiä kuivattavaa vaihtoehtoa.”, Rekonen jatkaa. 
 
Zeiss- konsernin Visumax 800- laserlaite on iso harppaus taittovirhekirurgian kehityksessä. 
 
“Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme tarjota potilaillemme ensimmäisten joukossa entistäkin parempaa ja teknologisesti kehittyneempää hoitoa. Meille potilasturvallisuus on tärkeää. Tästä teknologian kehityksestä hyötyvät ennen kaikkea potilaamme.”, silmäkirurgimme linjaa tyytyväisenä.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon

Mikäli et löydä ajanvarauksesta sinulle sopivaa aikaa hoitoarvioon, olethan rohkeasti yhteydessä suoraan Silmäsairaala Hymyyn p. 010 517 4260.

Laserleikkaukset Visumax 800 -laserlaitteistolla:

Smile

1430 €/silmä

  Femtolasik

  1230 €/silmä

   Tarjoamme Mehiläisen Erämaksu -rahoitusvaihtoehtoa isompien toimenpide-, tutkimus- tai leikkauskulujen maksamiseksi.

   Palvelemme Kuopion Mehiläisen tiloissa

   Teemme yhteistyötä Kuopion Mehiläisen kanssa. Silmäsairaala Hymy sijaitsee Mehiläisen kanssa samoissa tiloissa osoitteessa Kauppakatu 39A.