Hymyilevien silmien puolesta

Me Silmäsairaala Hymyssä haluamme aina työskennellä sinun silmiesi parhaaksi.

Kaiken toimintamme lähtökohtana on turvallinen ja yksilöllinen hoito, jotta silmäsi voisivat nähdä parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidamme silmiäsi kokonaisvaltaisesti, olipa kyseessä sitten silmäsairaus tai toive elämästä ilman silmälaseja. Asiantuntevalla henkilökunnallamme on vuosien kokemus silmäsairauksien hoidosta ja silmäkirurgiasta. Koska haluamme tarjota vain parasta silmillesi, käytössämme on markkinoiden uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Sekä tutkimus- että leikkauslaitteisto ovat alansa huippua tarjoten sinulle miellyttävän ja nopean leikkauskokemuksen ja tarkan lopputuloksen. Paikallisena, itsenäisenä toimijana pystymme tarjoamaan sinulle joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Olet lämpimästi tervetullut ammattitaitoisen tiimimme palveltavaksi! 

Tiimimme

Petri Rekonen

Petri Rekonen

Silmäkirurgi, silmätautien erikoislääkäri

Olen aina halunnut työskennellä lääkärinä. Valmistuin lääkäriksi vuonna 1992 Turun yliopistosta. Kiinnostus silmäsairauksien hoitoon ja silmäkirurgiaan vei minut Jyväskylän kautta Kuopioon, jossa valmistuin silmätautien erikoislääkäriksi vuonna 2003. Silmäkirurgiaa olen tehnyt yli 25 vuoden ajan.

Jo vuosien ajan olen tehnyt päätyökseni monipuolisesti silmäkirurgiaa. Erilaiset taittovirhekirurgiset leikkaukset ovat lähellä sydäntäni. Laser-, linssi- ja kaihileikkausten lisäksi teen myös kyyneltie-, silmänpaine- ja karsastusleikkauksia. Intohimoani taittovirhekirurgiaan olen saanut toteuttaa jo vuodesta 2007, jolloin olin perustamassa taittovirheklinikkaa Kuopioon työskennellen siellä ainoana silmäkirurgina. Olenkin siksi saanut urani aikana auttaa kymmeniä tuhansia silmiä näkemään paremmin.

Työn vastapainona harrastan lenkkeilyä ja kuntosaliharjoittelua. Perisuomalaiseen tapaan olen aina viihtynyt luonnossa. Metsästys, kalastus, sienestys ja koiran kanssa ulkoilu tuovat vapaa-aikaani iloa. Kesäisin harrastan myös puutarhanhoitoa.    

Maiju Tanskanen

Maiju Tanskanen

Sairaanhoitaja, laserteknikko

Olen työskennellyt yli 15 vuotta silmäkirurgian ja silmäsairauksien parissa. Teen työni aina ammattitaidolla ja hymyillen, ja siksi olen iloinen saadessani työskennellä osana Silmäsairaala Hymyn huipputiimiä.

Toimenkuvaani Hymyssä kuuluu sairaanhoitajan työn lisäksi laserleikkausteknikkona toimiminen. Teen myös maksuttomia laser-, linssi- ja kaihileikkausten hoitoarvioita.

Vapaa-ajallani touhuan kahden poikani kanssa ja harrastan monipuolisesti liikuntaa.

Asiakaspalautteet sen kertovat: